دومین کنفرانس بین المللی تجاری سازی فناوری گشایش یافت
03 اسفند 1393

مراسم افتتاحیه دومین کنفرانس بین المللی تجاری سازی فناوری روز یکشنبه در محل دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد.

دکتر 'محمود نیلی احمدآبادی' سرپرست دانشگاه تهران و دکتر 'محمد جعفر صدیق' رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از جمله سخنرانان افتتاحیه این کنفرانس بودند.

دبیر علمی دومین کنفرانس بین المللی تجاری سازی فناوری در این مراسم به رشد 20درصدی مقالات ارسالی به این دوره از کنفرانس اشاره کرد و گفت: در مجموع 130 مقاله ثبت نامی در کنفرانس امسال داشتیم که رشد 20 درصدی نسبت به دوره قبل نشان می دهد و حدود 10 مقاله نیز از کشورهای آمریکا، سوئد و آفریقای جنوبی دریافت کردیم.

دکتر 'علیرضا اصلانی' افزود: هیات داوران تعداد 75 مقاله را برای ارائه در روزهای کنفرانس برگزیده که از فردا شاهد ارائه آنها خواهیم بود و بنا داریم مقالات برگزیده کنفرانس امسال را در قالب دانشنامه تجاری سازی فناوری جمع آوری و عرضه کنیم.

وی درباره جزییات برنامه های این کنفرانس سه روزه توضیح داد: سه نشست تخصصی با موضوعات 'آسیب شناسی سیاست های حوزه علم و فناوری در حوزه تجاری سازی محصولات و خدمات دانش بنیان در سال 93'، 'تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی پژوهشگاه های کشور' و 'تجاری سازی دستاوردهای حوزه فناوری در بخش خصوصی' در نوبت بعدازظهر امروز برگزار می شود.

اصلانی خاطرنشان کرد: دومین روز کنفرانس نیز به برپایی 6 پنل تخصصی با موضوعات 'سیاستگذاری و تجاری سازی فناوری'، 'شبکه های همکاری و بازاریابی و تجاری سازی فناوری'، 'انتقال فناوری و تجاری سازی فناوری'، 'تجارب موفق و ناموفق تجاری سازی فناوری'، نقش پارک های علم و فناوری در تجاری سازی فناوری' و 'آسیب شناسی تجاری سازی فناوری در صنایع مختلف' اختصاص یافته است.

معاون پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از برگزاری مسابقه 'تی استارتاپ ' t Startup در زمینه فناوری ارتباطات و اطلاعات در این کنفرانس خبر داد و گفت: از امروز شاهد ارائه ایده های نوآورانه در این حوزه هستیم و در پایان رقابت ها به ایده های برتر جوایزی تعلق خواهد گرفت.

دومین کنفرانس بین المللی تجاری سازی فناوری در راستای تحقق اقتصاد دانش بنیان ترتیب یافته است و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت.